Płyta winylowa Europe “Out of this world”, lata 80.

Płyta winylowa Europe “Out of this world”. Wydana przez Epic w 1988 roku w W wielkiej Brytanii. Jej nr katalogowy to 4624490. 33 RPM.

Superstitious (4:32)
Let The Good Times Rock (4:03)
Open Your Heart (4:02)
More Than Meets The Eye (3:19)
Coast To Coast (4:01)
Ready Or Not (4:03)
Sign Of The Times (4:14)
Just The Beginning (4:31)
Never Say Die (3:59)
Lights And Shadows (4:02)
Tower’s Callin’ (3:47)
Tomorrow (3:03)